Transparent
Inloggen
Sluiten

'Justin Bijlow niet in het doel bij Nederlands elftal'

20 november 2022 13:05 - Martijn Krabbendam
Foto: Pro Shots

"Justin Bijlow niet in het doel bij Nederlands elftal"; image source: Pro Shots

Justin Bijlow lijkt bij het Nederlands elftal genoegen te moeten nemen met een plek op de bank. Volgens Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam is Andries Noppert van sc Heerenveen de eerste keeper van Oranje. Op de afsluitende persconferentie wilde bondscoach Louis van Gaal echter nog niet zeggen wie er in het doel zal staan.
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow andries gaal heerenveen krabbendam noppert oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Drie letters voor van Gal, wtf. De man die zonodig de 1 voor de keeper moest introduceren in de opstellingen (1-5-3-2) omdat die mee voetbalt....
+1/-0

1 jaar geleden
Dit lijkt weer zo'n typische van Gaal actie die toch sterk zijn stempel op een opstelling wil drukken. We zagen het eerder met de overdreven lof die hij zichzelf toezwaaide met Krul, of met exotische verrassingen halend uit buitenland.
Ook de 5-3-2 van 2014 eigende hij zichzelf toe, terwijl Koeman toen al een jaar lang Feyenoord zo had laten spelen.
En dan zeg ik 5-3-2, van Gaal introduceerde tot aan het maniakale toe dat ook de 1 erbij genoemd moest worden. Terwijl het in de sport heel gebruikelijk is het evidente weg te laten, te spreken van een rondje 12.3 terwijl het eigenlijk 1.12.3 is, of zelfs een rondje 3.5, terwijl er 33,5 bedoeld wordt.

Met Cillessen werd er erg gewezen op de ervaring, maar nu die wegvalt is dat opeens geen item meer? Bijlow heeft meer interlands, al zijn dat er ook niet veel, maar een schat aan ervaring in 22 Europese wedstrijden. Dat hij nog niet zo erg veel wedstrijden heeft in eredivisie komt vooral dor wat lange blessures, maar hij loopt alweer jaren mee. Noppert heeft net 12 wedstrijden bij Heerenveen, en 15 bij de Eagles.
Hoe vaak kreeg hij daar met tegenslag te maken, en hoe reageert hij in zo'n geval? Dat hebben we nog niet kunnen zien.
Dit gaat goed zolang het goed gaat.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eens! Die laatste zin is wel mooi Cruijffiaans!
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden bullaude dahl democraten gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez middenveldert priske sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki