Transparent
Inloggen
Sluiten

'Optie tot koop op Cole Bassett nog altijd geldig'

19 november 2022 20:54 - Tom Bogert
Foto: Pro Shots

"Optie tot koop op Cole Bassett nog altijd geldig"; image source: Pro Shots

Volgens de Amerikaanse journalist Tom Bogert heeft Feyenoord nog altijd een koopoptie op Cole Bassett. De middenvelder is inmiddels weer teruggekeerd bij Colorado Rapids, nadat hij ook bij Fortuna Sittard niet in actie kwam. Ondanks dat het huurcontract is verbroken blijft de optie tot koop op Bassett voor Feyenoord wel geldig. Deze zal pas in maart van volgend jaar vervallen.

Bassett werd in januari van dit jaar aanvankelijk voor anderhalf jaar gehuurd van Feyenoord. Omdat de enkelvoudig international van de Verenigde Staten in een half jaar tot slechts acht invalbeurten kwam, werd met alle partijen afgesproken dat hij dit seizoen bij Fortuna Sittard zou spelen. Ook bij de Limburgers kwam hij echter nauwelijks in actie en moest hij het doen met twaalf duels, waarvan drie in de basis. Voor Colorado Rapids was het daardoor aanleiding om hem terug te halen.




Discussieer mee op de forums


Tags

bassett cole colorado fortuna rapids bogert enkelvoudig tom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Laat me raden die laten we (ver)lopen en dan gaat ie over 3 jaar een transfer van 10 miljoen plus maken. Maar goed we (fans en club) hebben hem nog niet goed kunnen beoordelen dan is de koopoptie relatief waarschijnlijk te hoog. Had hem in Jo21 laten knallen dat had een win win win situatie kunnen opleveren. Gewonnen van Almere city met 4-1 had dat vorig jaar gedaan in de beslissingswedstrijd (0-1 thuis tegen uiteindelijk 10 man van zwarte schapen/omniworld). Potverdorie. Waarom heeft Berghius zijn uberrijke schoonvader niet als sponsor/partner bij ons binnen gebracht eigenlijk? Had prima gekund toch naast Almere? Als partnerclubs en dan meteen een jeugd saletiet club voor metropoolregio 020 waar de meeste profs vandaan komen? Najax naait ons ook met oa westlandia en sparta en zelfs de beste jeugd bij onze belangrijkste partner jeugdclub Alphense Boys wegkapen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.342 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda