Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Vandaag was maar één ding belangrijk'

13 november 2022 23:18

Met opnieuw een paar goede reddingen bleek Justin Bijlow zondagmiddag lastig te passeren voor Excelsior. Enkel de inzet van Goudmijn was de doelman te machtig, maar daarbuiten had Bijlow op alles een antwoord. De doelman gaf bij ESPN kort aan dat hij erg blij was met de koppositie.

“Het is lekker dat we in de winterstop bovenaan staan. Ik heb eerlijk gezegd niet gekeken naar de concurrentie, maar vandaag was maar één ding belangrijk. Dat hebben we gelukkig kunnen doen.”

Langer sprak de doelman over zijn selectie voor het Nederlands Elftal: “We kregen vrijdag een mailtje. De keeperstrainer heeft ons met rust gelaten vanaf de laatste interlandperiode en vrijdag hoorde ik het goede nieuws. Ik wil niet zeggen dat ik onomstreden ben, want in september zat ik er niet bij. Dat was een grote teleurstelling. Ik heb een geweldig team om me heen en we hebben met zijn allen keihard getraind. Gelukkig zit ik er nu wel bij. We hebben destijds bepaalde punten besproken met de keeperstrainers, waarop ik me kon verbeteren. Ik ga me nu klaar maken voor het WK en we zien vanzelf wie er gaat keepen.”
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow daarbuiten espn excelsior goudmijn keeperstrainers machtig mailtje passeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.524 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ado baudet bestlander bijlow blatter blind danall debat discriminatie gaal instituten kamervoorzitter kuyt macht mevrouw middenveldert nederland noppert oorlog oranje pan processen rutte simons slot spreekrecht wehave wetten willykment