Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘Ik ben tevreden, al kan het altijd beter’

13 november 2022 20:39

Ook vandaag speelde Orkun Kökcü weer een belangrijke rol voor zijn ploeg. De middenvelder scoorde twee keer en was overal op het veld te vinden. Na de wedstrijd stond hij Aletha Leidelmeijer en Karim El Ahmadi bij ESPN te woord.

“We hebben het voor elkaar gekregen om de Europa League als groepswinnaar door te komen en door als koploper de winterstop in te gaan. Tegelijkertijd zit er nog zo veel rek in deze groep. Na Lazio kregen we een boost als groep. We wisten dat we hoe dan ook moesten winnen, zeker omdat de concurrenten dat niet altijd doen.”

De middenvelder ging verder over zijn doelpunten, beginnend met de vrije trap: “Het was een hele drukke situatie dus ik wilde gewoon hard schieten. Eigenlijk vond ik de andere vrije trap mooier, maar die pakte de keeper goed. Het duurde lang voor ik die eerste mocht nemen, maar uiteindelijk is het belangrijk om gewoon je focus te houden. Bij de tweede goal schrok ik een beetje toen ik hem kreeg, maar was natuurlijk blij met het resultaat. Al met al ben ik gematigd tevreden over de eerste seizoenshelft, met name omdat ik een lastige start van het seizoen heb gehad. Nu is het rustiger in mijn hoofd en ben ik tevreden, al kan het altijd beter. De trainer en mensen dicht bij me wisten wat er speelde en ik ben blij dat ik me nu weer kan focussen op voetbal. Je ziet dat alles mogelijk is. We hebben moeilijke wedstrijden gehad, maar we staan erbij.”
Tags

kokcu ahmadi aletha beginnend espn gematigd groepswinnaar karim lazio leidelmeijer rek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki