Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘Ik ben tevreden, al kan het altijd beter’

13 november 2022 20:39

Ook vandaag speelde Orkun Kökcü weer een belangrijke rol voor zijn ploeg. De middenvelder scoorde twee keer en was overal op het veld te vinden. Na de wedstrijd stond hij Aletha Leidelmeijer en Karim El Ahmadi bij ESPN te woord.

“We hebben het voor elkaar gekregen om de Europa League als groepswinnaar door te komen en door als koploper de winterstop in te gaan. Tegelijkertijd zit er nog zo veel rek in deze groep. Na Lazio kregen we een boost als groep. We wisten dat we hoe dan ook moesten winnen, zeker omdat de concurrenten dat niet altijd doen.”

De middenvelder ging verder over zijn doelpunten, beginnend met de vrije trap: “Het was een hele drukke situatie dus ik wilde gewoon hard schieten. Eigenlijk vond ik de andere vrije trap mooier, maar die pakte de keeper goed. Het duurde lang voor ik die eerste mocht nemen, maar uiteindelijk is het belangrijk om gewoon je focus te houden. Bij de tweede goal schrok ik een beetje toen ik hem kreeg, maar was natuurlijk blij met het resultaat. Al met al ben ik gematigd tevreden over de eerste seizoenshelft, met name omdat ik een lastige start van het seizoen heb gehad. Nu is het rustiger in mijn hoofd en ben ik tevreden, al kan het altijd beter. De trainer en mensen dicht bij me wisten wat er speelde en ik ben blij dat ik me nu weer kan focussen op voetbal. Je ziet dat alles mogelijk is. We hebben moeilijke wedstrijden gehad, maar we staan erbij.”
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu ahmadi aletha beginnend espn gematigd groepswinnaar karim lazio leidelmeijer rek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.524 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ado baudet bestlander bijlow blatter blind danall debat discriminatie gaal instituten kamervoorzitter kuyt macht mevrouw middenveldert nederland noppert oorlog oranje pan processen rutte simons slot spreekrecht wehave wetten willykment