Transparent
Inloggen
Sluiten

Sebastian Szymanski: 'De trainer en ik willen er allebei nog meer uithalen'

13 november 2022 20:31

Met twee prachtige doelpunten had Sebastian Szymanski een groot aandeel in de 5-1 overwinning van Feyenoord op Excelsior. De Pool gaf bij ESPN aan dat hij trots was op zijn doelpunten, maar vooral ook op de teamprestatie.

“Ik heb er vandaag twee gemaakt en Orkun ook. Mijn eerste was een mooie goal, waar ik erg blij mee ben. Dit is waar je doordeweeks op traint. We wisten vooraf natuurlijk dat er een mooie kans lag om het winterkampioenschap te pakken. Daar heb ik altijd in geloofd.”

Ook ging Szymanski in op de hoge eisen van Slot: “De trainer wilt natuurlijk meer, dat wil ik zelf ook. Maar dat houden we onder ons en ga ik hier niet vertellen. Soms verlies ik de bal wat te gemakkelijk. Aan die details moet gewerkt worden en ik hoop dat het na de winterstop nog beter gaat. Eerst gaat het vizier op het WK. Ik zal mijn doelpunten aan Lewandowski laten zien. Hopelijk brengt dat geluk.”
Tags

szymanski sebastian uithalen doordeweeks espn excelsior geloofd lewandowski pool slot teamprestatie vizier winterkampioenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki