Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: ‘Het is al een paar weken best zwaar’

6 november 2022 16:47

In de wedstrijd tegen FC Volendam mocht Quinten Timber opnieuw de 90 minuten volspelen. De middenvelder ging bij ESPN nader in op het dubbele programma, dat Feyenoord de afgelopen weken moest afwerken.

“Het is al een paar weken best zwaar. Het is een kwestie van goed herstellen en dan weer door gaan. Het zit ook een beetje in je hoofd, want als je lekker in de wedstrijd zit wil je gewoon spelen en doorgaan. Als je geen 100% wilt geven, moet je er gewoon niet staan. Ik denk dat we vandaag goed de vrije man konden vinden en dat we veel kansen creëerden. We hebben de hele wedstrijd de controle gehad en dat is wel een lekker gevoel. Uiteindelijk maak je ze niet allemaal, maar we hebben ook niets weggegeven. Je wint overtuigend en daar ben ik blij mee.”




Discussieer mee op de forums


Tags

timber creeerden espn kwestie volendam volspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda