Transparent
Inloggen
Sluiten

RD: Connolly moet zich bij Excelsior melden

6 juli 2000 20:33 - Rotterdams Dagblad.nl

Verslaggever: RvN

Het Rotterdams Dagblad meldt dat Connolly zich gewoon weer moet melden bij de eerste training van Excelsior. De Ier was niet welkom in de Kuip bij de training van Feyenoord. Van Marwijk meldde in de Rotterdamse krant dat Feyenoord al 7 spitsen had en daarmee niet nog meer spitsen in de selectie kan gebruiken, ondanks het feit dat Connolly een goede spits is. Bij het maken van een keuze tussen die spelers valt Connolly af, aldus Van Marwijk in het Rotterdams Dagblad.

Het lijkt de redactie van Feyenoord Netwerk waarschijnlijk dat het bestuur van Feyenoord de dure Connolly liever uit het personeelsbestand ziet verdwijnen. Waar een week geleden Connolly zich nog gewoon bij Feyenoord zou melden en Van Marwijk hem een kans wilde geven, is na ruggespraak tussen Van Marwijk en het bestuur besloten dat Connolly niet welkom is bij Feyenoord.

Meer op Rotterdams Dagblad.nl
Tags

connolly marwijk excelsior bestuur rotterdams kuip personeelsbestand ruggespraak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer