Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Als we bovenin echt mee willen doen, mag dit niet zo gebeuren'

22 oktober 2022 20:10

In gesprek met ESPN gaf Orkun Kökcü aan zich te schamen. "Als je ziet hoe wij de eerste helft ingaan en afsluiten vergeleken met de tweede helft. Dat was een wereld van verschil", aldus Kökcü. "Het was heel statisch en het was zonder idee. We waren niet scherp in de duels. Als we bovenin echt mee willen doen, mag dit niet zo gebeuren."

Arne Slot was in de rust boos geworden. "Natuurlijk. Hij maakte zijn frustratie ook kenbaar. Hij had ook groot gelijk", zo gaf Kökcü aan. "In de tweede helft zijn we ook gaan voetballen. Maar als je ziet dat je het in de tweede helft wel kan, is het een schande dat je de eerste helft zo afsluit."

Feyenoord is daardoor tegen duur puntverlies aangelopen. "De trainer had daar al op in gespeeld", zei de aanvoerder daarover. "In de media verscheen dat het vier makkelijke wedstrijden zouden worden en de trainer heeft ons hier nog voor gewaarschuwd. Als je dan ziet hoe wij de wedstrijd begonnen waren, is dat volgens mij niet tot ons doorgedrongen."
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu afsluit arne doorgedrongen espn gewaarschuwd kenbaar schamen schande slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangiftebereidheid acardipane aftakelingsproces baudet bestlander burgers dewittehond fvd gekken kamervoorzitter klaus macht middenveldert miljarden nederland oorlog pan processen referendum regering rusland rutte simons vaccin verbieden vvd waarheid wef wehave wetten