Transparent
Inloggen
Sluiten

De Avondshow met Arjen Lubach: Regenboog-aanvoerdersband

18 oktober 2022 12:37 - De Avondshow met Arjen LubachDe beslissing van Orkun Kökcü om niet de speciale OneLove-aanvoerdersband te dragen afgelopen weken zorgde voor veel ophef. In de Avondshow met Arjen Lubach wordt op een humoristische en meer luchtigere wijze teruggekeken op alle commotie die hierdoor was ontstaan.
Tags

arjen avondshow lubach regenboog humoristische kokcu onelove

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Naar mijn mening is Orkun gekomen om te voetballen en niet om een bepaalde mening te promoten en heeft hij alle recht om zelf te beslissen of hij iets promoot of niet.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Briljant filmpje. Complete onzin dus het niet dragen. En waanzinnig onzinnige uitleg. Iets met roze olifant in de kamer, teveel respect respect respect. Altijd weer met ook respect voor mijn mening dan.... Daarmee raakt elke discussie en oplossing uit beeld. Zelfs met kapmessen elkaar afslachtende drill rappers wijzen deze week weer op de vrijheid van meningsuiting (compleet doorgeslagen zogenaamd grondrecht) mbt hun compleet opruiende video's :-(.
+2/-0

1 jaar geleden
Kokcu is door zijn werkgever aangewezen als aanvoerder. Daar horen meer verplichtingen/houdingen bij dan alleen voetballen. Hij is daarmee ook een vaandeldrager voor waar de club voor staat. Als hij die rol vanuit (slecht onderbouwde) prive redenen niet kan invullen zoals de werkgever dat wil, dan kan hij geen aanvoerder zijn. Simpel.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat me zo tegenstaat is dat iedereen opeens mee moet doen. Iedereen moet knielen voor BLM, iedereen moet een emmer water over zich heen gooien, iedereen moet een haarlok afknippen en iedereen moet een regenboogarmband dragen.

Als Orkun met een eigen boodschap komt tav bijv aardbevingsslachtoffers, vrouwenbesnijdenissen, toeslagenkinderen, Yemen, Iran of mannen die de bril niet omhoog doen dan kost hem dat een gele kaart.
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt black carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber transferbeleid wieffer yoda