Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis te Kloese: 'Als Feyenoord zijnde omarmen we dit initiatief'

16 oktober 2022 19:01

Na afloop van de wedstrijd tegen AZ verscheen plotseling Algemeen- en Technisch directeur Dennis te Kloese voor de camera van ESPN. Hier gaf hij toelichting over de aanvoerdersband-situatie en over de technische bezetting binnen de club.

"Het was geen makkelijke situatie voor iedereen binnen de club. Als club willen we hier natuurlijk bij aansluiten. Het maakt het heel moeilijk dat Orkun uit geloofsovertuiging het niet wil doen. Aan de andere kant willen wij Orkun ook steunen als hij hierbij geen uithangbord wil zijn. Als Feyenoord zijnde willen wij dit initiatief uiteraard omarmen. Het zal ongetwijfeld nog een aantal keer ter sprake komen, maar daar willen wij graag bij aanschuiven."

Vervolgens ging Te Kloese verder over het interview met Frank Arnesen en de personele bezetting binnen de club: "Frank kwam vanochtend erg goed en sterk over. Wij zijn op technisch vlak aan het kijken hoe we moeten versterken en met wie dat dan zou moeten. Mijn intentie is om Algemeen Directeur te blijven. Het viel niet mee om in de zomer zowel Algemeen als Technisch Directeur te zijn. Het is niet goed voor de club om deze twee functies bij één persoon neer te liggen. Op technisch vlak zitten we dun op het moment en dat heb ik geprobeerd zo goed mogelijk in te vullen, maar er moet wel wat bij. Hopelijk hebben we een iets minder drukke transferwindow dan afgelopen zomer. Binnen nu en afzienbare tijd zal er een technisch persoon bij komen."
Tags

kloese omarmen aanschuiven afzienbare arnesen espn geloofsovertuiging transferwindow uithangbord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.548 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangiftebereidheid acardipane aftakelingsproces baudet bestlander burgers dewittehond fvd gekken kamervoorzitter klaus macht middenveldert miljarden nederland oorlog pan processen referendum regering rusland rutte simons vaccin verbieden vvd waarheid wef wehave wetten