Transparent
Inloggen
Sluiten

Kökçü: "ik had mezelf niet in de hand"

13 oktober 2022 23:46

Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü was niet ontevreden over het spel van zijn team tegen FC Midtjulland donderdagavond. Kökçü vond wel dat er meer in had gezeten, vooral in de slotfase: "Ik had in het veld het gevoel dat hij nog zou gaan vallen, maar het spel lag ook heel veel stil. Dat is niet lekker als je in de laatste fase wil doorpakken", aldus de middenvelder.

Kökçü had zich danig geïrriteerd aan de Sloveense scheidsrechter. Hij pakte een gele kaart toen hij geen vrije trap mee kreeg, terwijl vlaktevoren eenzelfde situatie wel bestraft werd. "Ik ben een jongen met emotie, op dat moment heb ik mezelf niet in de hand. Voortaan moet ik daar slimmer in zijn", aldus de aanvoerder van Feyenoord.




Tags

kokcu danig eenzelfde midtjulland vlaktevoren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer