Feyenoord niet langs Midtjylland: 2-2

13 oktober 2022 20:38

Feyenoord niet langs Midtjylland: 2-2; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft vanavond teleurstellend gelijkgespeeld tegen het Deense Midtjylland. De twee clubs staan nu zowel in punten als op onderling resultaat precies gelijk. Wel heeft Feyenoord een beter doelsaldo.

Feyenoord begon de wedstrijd weinig overtuigend en keek na een ruim kwartier al tegen een achterstand aan. Martínez profiteerde van slordig balverlies van Jahanbakhsh en scoorde met een laag schot: 0-1. Daarna nam Feyenoord het heft echter in handen.

Op aangeven van Szymanski zette Timber het overwicht om in de gelijkmaker. Met de gelijke stand werd vervolgens de rust in gegaan.

De tweede helft ging sterk van start. Een corner van Kökcü werd door Hancko bij de tweede paal binnengewerkt tot enorme vreugde van het legioen.

De Denen kregen even later echter een onterechte vrije trap mee, die door Sviatchenko werd binnengekopt: 2-2. In de slotfase kreeg Feyenoord nog diverse goede kansen. Er werd echter niet meer gescoord.