Transparent
Inloggen
Sluiten

Dávid Hancko: 'Wingback positie was even wennen voor me'

9 oktober 2022 20:59

Na een aantal wedstrijd als centrale verdediger te hebben gespeeld, mocht David Hancko zondagmiddag weer eens als linksback beginnen. Mede dankzij een kopgoal van de Tsjech won Feyenoord met 2-0 van FC Twente. Na afloop deed hij zijn verhaal voor de camera van ESPN.

"Het was een mooie middag. Na de laatste paar wedstrijden was het fijn om thuis weer te winnen voor onze eigen fans. Het was een beetje wennen in het nieuwe systeem, maar we kregen er wel een aantal kansen uit. We hebben er weinig op getraind maar het was goed om het zo te oefenen. Dit systeem helpt ons om de bal meer te hebben. Het was alleen wel een beetje wennen voor me als wingback. Dat was uit mijn comfort-zone, dus ik moest me daar wel goed op voorbereiden. In de rust wisten we dat wel meer balbezit zouden krijgen, maar we moesten op blijven letten voor de counter. We moesten voorzichtig zijn, maar na onze tweede goal was het gespeeld. Ik zat er goed bij in de scrimmage, maar de eerste goed was natuurlijk mooier."




Discussieer mee op de forums


Tags

hancko wingback comfort counter espn kopgoal scrimmage tsjech twente voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment