Transparent
Inloggen
Sluiten

Steekpartij tijdens Feyenoord-FC Twente

9 oktober 2022 18:32 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Steekpartij tijdens Feyenoord-FC Twente; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat er een steekpartij heeft plaatsgevonden in De Kuip tijdens de wedstrijd Feyenoord-FC Twente. Rond 16:00 zou het plaatsgevonden moeten hebben, waarna het slachtoffer contact zocht met de politie. De dader is nog voortvluchtig. De politie gaat camerabeelden bekijken en zoekt nog getuigen.

Meer op Telegraaf




Tags

steekpartij twente camerabeelden dader getuigen kuip slachtoffer telegraaf voortvluchtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Waarschijnlijk dus Feyenoord supporters onderling? Lekker dan. Sommigen hebben echt het IQ van een wc eend, wat moeten we daarmee? Ik zeg altijd iedereen mag een keer een fout maken als hij jong is (het zijn bijna altijd mannen), maar de meesten die dergelijke doen hebben al tig keer iets gedaan van vechten in de klas tot kleine vergrijpen tot grotere dingen. En dan worden ze voor 20 procent van de zaken gesnapt en gestraft. Meteen bij de eerste paar keer keihard en keihard aanpakken. Liefst elke dag de les erin rammen op school vanaf groep 2 "blijf van elkaar en elkaars spullen af". Dan houden we schelden over, maar dat valt dan relatief mee en daar kunnen we dan op focussen.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda