Transparent
Inloggen
Sluiten

Steekpartij tijdens Feyenoord-FC Twente

9 oktober 2022 18:32 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Steekpartij tijdens Feyenoord-FC Twente; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat er een steekpartij heeft plaatsgevonden in De Kuip tijdens de wedstrijd Feyenoord-FC Twente. Rond 16:00 zou het plaatsgevonden moeten hebben, waarna het slachtoffer contact zocht met de politie. De dader is nog voortvluchtig. De politie gaat camerabeelden bekijken en zoekt nog getuigen.

Meer op Telegraaf
Tags

steekpartij twente camerabeelden dader getuigen kuip slachtoffer telegraaf voortvluchtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Waarschijnlijk dus Feyenoord supporters onderling? Lekker dan. Sommigen hebben echt het IQ van een wc eend, wat moeten we daarmee? Ik zeg altijd iedereen mag een keer een fout maken als hij jong is (het zijn bijna altijd mannen), maar de meesten die dergelijke doen hebben al tig keer iets gedaan van vechten in de klas tot kleine vergrijpen tot grotere dingen. En dan worden ze voor 20 procent van de zaken gesnapt en gestraft. Meteen bij de eerste paar keer keihard en keihard aanpakken. Liefst elke dag de les erin rammen op school vanaf groep 2 "blijf van elkaar en elkaars spullen af". Dan houden we schelden over, maar dat valt dan relatief mee en daar kunnen we dan op focussen.
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.649 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment