Transparent
Inloggen
Sluiten

Sebastian Szymanski: 'We moeten de fouten analyseren'

7 oktober 2022 14:07

Met doelpunten van Sebastian Szymanski en Orkun Kökcü was Feyenoord in de eerste helft goed op weg tegen FC Midtjylland. Doelpunten van Isaksen en Juninho gooiden echter roet in het eten en zorgden voor de 2-2 eindstand in Herning. Doelpuntenmaker Szymanski deed na afloop van de wedstrijd zijn verhaal bij ESPN.

"We zijn teleurgesteld met het resultaat, zeker na de 0-2 voorsprong. We weten dat we dit over de streep hadden moeten trekken, maar dit is voetbal. We moeten onze fouten analyseren en hopen dat het de volgende wedstrijd beter gaat. Midtjylland speelde veel de lange bal en dat was lastig voor ons om te verdedigen. We maakten wat fouten en dat was niet nodig. Na de 0-2 hadden we het moeten volhouden tot het eind, maar de tweede helft was niet goed. We moeten het gelijkspel accepteren en zorgen dat het zondag beter gaat."




Tags

szymanski sebastian midtjylland doelpuntenmaker espn gooiden herning isaksen juninho kokcu roet volhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.423 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also any arne arneslot championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting performance players poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki