Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Midtylland: "Feyenoorders kwamen maar met één doel, namelijk de avond verpesten"

7 oktober 2022 11:23
Foto: Pro Shots

FC Midtylland: "Feyenoorders kwamen maar met één doel, namelijk de avond verpesten"; image source: Pro Shots

FC Midtylland reageert vandaag met sterke bewoordingen op de ongeregeldheden tijdens de wedstrijd FC Midtylland-Feyenoord (2-2). De club had zich voorafgaand aan de wedstrijd naar eigen zeggen in samenspraak met de UEFA en Feyenoord zo goed als mogelijk voorbereid, met name om Feyenoord-fans uit de thuisvakken te houden. Dit bleek echter onmogelijk doordat verschillende ingangen werden bestormd en doordat Denen kaarten doorverkochten aan supporters van de Rotterdamse club. Daarnaast zou Feyenoord zelf meerdere sponsortickets, via een UEFA-regeling gekocht, aan gewelddadige personen hebben gegeven. Zij zorgden vervolgens voor problemen.

"We begonnen de wedstrijd met een minuut stilte om de vele slachtoffers van de stadionrellen in Indonesië te herdenken. Het is verschrikkelijk en beschamend om zoveel gewelddadige fans de confrontatie aan te zien gaan", aldus Preben Rokkjaer, directeur marketing en support van de Deense club, "Feyenoorders kwamen maar met één doel, namelijk de avond verpesten".
Tags

midtylland uefa confrontatie indonesie marketing preben regeling rokkjaer sponsortickets stilte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Schandalig en negatief voor de club Feyenoord.
Resultaat zal zijn dat er geen uitsupporters meer mee mogen in Europese wedstrijden.
Jammer maar wellicht wel beter.
+3/-0

1 jaar geleden
Ja het beste geen supporters meer meenemen.
Straks uitsluiting door de UEFA en torenhoge boetes.
+3/-0

1 jaar geleden
Wat een gelul, die Denen zochten de Feyenoorders zelf op en dan raar opkijken als je voor je muil wordt geslagen. Ik was er zelf bij, dus ik weet hoe het zit
+1/-1


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.626 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment