Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'We zijn nog goed weggekomen met 2-2'

6 oktober 2022 23:27

Na een 2-2 gelijkspel tegen FC Midtjylland blijft Feyenoord aan kop van de groep in de Europa League. Desondanks hadden de Rotterdammers maar al te graag op zes punten willen staan, in plaats van vier. Trainer Arne Slot gaf na afloop van de wedstrijd in Herning zijn mening bij ESPN.

"We zijn de hele wedstrijd minder geweest dan Midtjylland, ook in de tweede helft. We zijn uiteindelijk misschien wel goed weggekomen met 2-2. Als je de wedstrijd analyseert, zonder te kijken naar het scoreverloop, denk ik dat wij het meest gelukkig mogen zijn met de 2-2. We hebben echt nog wel een weg te gaan met zuiverheid aan de bal en het tempo in het druk zetten. Dat was niet voldoende om Midtjylland uit het spel te halen. De enige reden om teleurgesteld te zijn met de 2-2 is dat we 0-2 voor hebben gestaan."




Tags

arne midtjylland slot weggekomen espn herning scoreverloop zuiverheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda