Transparent
Inloggen
Sluiten

Slot: "vijf keer scoren tegen Lazio is indrukwekkend"

5 oktober 2022 20:04

Feyenoord-trainer Arne Slot waarschuwt zijn elftal voor het kunnen van Midtjylland FC. De Denen wonnen thuis van Lazio met 5-1, het team waar Feyenoord zelf in Italië met 4-2 van verloor. "Als je vijf keer kunt scoren tegen die ploeg, is dat heel indrukwekkend", aldus Slot.

Doel van de trainer is dat Feyenoord in dit soort uitwedstrijden dezelfde intensiteit kan leveren als in thuiswedstrijden of tegen mindere ploegen. Volgens Slot is dat moeilijker vanwege het publiek dat de tegenstander opzweept. "Op Europa League-niveau heeft Feyenoord al lang geen uitwedstrijd gewonnen. Het is aan ons om dat weer te laten gebeuren", aldus Slot.




Tags

slot lazio arne intensiteit midtjylland opzweept waarschuwt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda