Transparent
Inloggen
Sluiten

Javairô Dilrosun: 'De slordigheden moeten er echt uit'

2 oktober 2022 17:24

Na het onverwachte puntenverlies in Nijmegen was de teleurstelling groot bij Feyenoord. Het had dit weekend een mooie inhaalslag kunnen maken, maar het kwam niet verder dan 1-1 in De Goffert. Bij ESPN deed Javairo Dilrosun zijn verhaal.

"Af en toe is het wel lastig om te focussen als je steeds op een andere positie speelt. Gisteren heb ik op de training rechtsbuiten gestaan, dus daar focuste ik me op. Daarna wisselden we door en speelde ik op 10. Dan moet je met beide posities rekening houden. Als voetballer moet je altijd voorbereid zijn. Het is niet dat ik me specifiek lekkerder voel op rechtsbuiten. Dat hangt ook af van de wedstrijd."

"In de eerste helft konden we goed voetballen en is het eigenlijk wachten op de 0-2. NEC was op de counter gevaarlijk, dat bleek wel. Na rust ging het heel moeizaam. We waren slordig en veel ballen werden onderschept. Dat moet er echt uit. Iedereen heeft gisteren natuurlijk gehoord wat de concurrenten hebben gedaan en daar hadden we van moeten profiteren."




Discussieer mee op de forums


Tags

dilrosun javairo slordigheden counter espn focuste goffert inhaalslag lekkerder onderschept puntenverlies wisselden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda