Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Hadden het voor rust af moeten maken'

2 oktober 2022 16:35

Feyenoord heeft zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen NEC. In een wedstrijd die goed begon door een goal van Timber, was het verval na rust vrij groot. Feyenoord was niet bij machte om grote kansen te creëren, waardoor het niet profiteerde van het puntenverlies van PSV en Ajax. Na afloop reageerde aanvoerder Orkun Kökcü bij ESPN.

"De eerste helft hadden we alles onder controle. Je domineert en er is geen vuiltje aan de lucht. Dan moet je de score uitbreiden en dat deden we niet. Dan kregen we ook nog zo'n onnodige goal tegen. De tweede helft ging het allemaal een stuk moeizamer. Je probeert van alles, maar we kwamen niet in het ritme om tot grote kansen te komen. In de eerste helft lukte dat wel doordat ik en Quinten vaak wat terug zakten op het middenveld. Na de rust hebben we dat niet meer gedaan. De eerste helft was zo belangrijk, als we daar de 0-2 of 0-3 hadden gemaakt was het gewoon gedaan. Als je hier gelijkspeelt moet je meer dan teleurgesteld zijn."




Tags

kokcu domineert espn gelijkspeelt lucht machte moeizamer puntenverlies timber vuiltje zakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg