Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord krijgt taai NEC niet over de knie

2 oktober 2022 16:27
Foto: Pro Shots

Feyenoord krijgt taai NEC niet over de knie; image source: Pro Shots

Feyenoord is er zondagmiddag niet in geslaagd om de uitwedstrijd tegen NEC in winst om te zetten. In De Goffert bleef de ploeg van Arne Slot op een teleurstellende 1-1 steken. Het doelpunt van Feyenoord werd gemaakt door Quinten Timber en voor de Nijmegenaren scoorde Ivan Marquez.

In de eerste helft was Feyenoord de bovenliggende partij. Met vrij aardig veldspel was het dominant, maar kwam het wel lastig tot kansen. De eerste goede kans viel na een kwartier, toen Danilo een voorzet van Lopez in de handen van Cillessen kopte. Bij de volgende kans voor Feyenoord was het wél raak. Een strak afstandsschot van Quinten Timer in de korte hoek was onhoudbaar voor Cillessen, die daarmee de 0-1 op het bord zette. Tot aan de rust bleef de ploeg van Arne Slot oppermachtig, maar toch moest het de gelijkmaker slikken van Marquez. De centrale verdediger kon van dichtbij binnenschuiven, nadat de bal laag werd voorgetrokken.

Na rust was Feyenoord minder dominant, maar bleef het desalniettemin de bovenliggende partij. Ook NEC kreeg wel wat kansjes, maar hier liet de uitvoering vaak te wensen over. Aan de andere kant kwam Feyenoord ondanks een handvol wissels niet tot grote kansen.

Aanstaande donderdag speelt Feyenoord de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland in de Europa League. Op zondag ontvangt het FC Twente in De Kuip.




Discussieer mee op de forums


Tags

arne dominant marquez slot taai binnenschuiven bord danilo goffert handvol ivan kansjes kuip lopez midtjylland nijmegenaren onhoudbaar oppermachtig slikken strak timber timer twente uitvoering voorgetrokken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki