Transparent
Inloggen
Sluiten

Slot staat met groep uitgebreid stil bij wedstrijd tegen PSV

30 september 2022 21:57
Foto: Pro Shots

Slot staat met groep uitgebreid stil bij wedstrijd tegen PSV; image source: Pro Shots

Op de persconferentie voor de uitwedstrijd tegen NEC gaf Feyenoord-trainer Arne Slot aan met de ploeg nog uitgebreid stil te hebben gestaan bij de verloren wedstrijd tegen PSV. De oefenmeester stak het positief in en benadrukte dat de zaken die mis gingen relatief gemakkelijk te voorkomen zijn, zoals de kansen tegen uit standaardsituaties. "Onvolwassen" noemde Slot het optreden van een aantal van zijn spelers.

Verder werd er uitgebreid stilgestaan bij de komende winterperiode, gedurende welke er slechts weinig Feyenoorders mee zullen doen aan het WK. Slot wil de winter gebruiken als een volledige voorbereiding op de tweede seizoenshelft en doortrainen. "Dat is eigenlijk best een goede kans als we ervoor zorgen dat we een goede uitgangspositie creëren de komende weken", aldus Slot.
Tags

slot arne oefenmeester onvolwassen uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Geen mensen bij de (1e) paal of palen bij corners, waarmee makkelijk 1 of 2 goals voorkomen hadden kunnen worden, is toch echt een oerdomme keuze van de staf zelf.
+1/-0

1 jaar geleden
Bij de 1-1 stond Hancko bij de eerste paal, die werd daar echter weggetrokken omdat Danilo niet met zijn man meeliep.

Had Hancko blijven staan, had hij de bal wellicht weg kunnen schieten; nu was hij te laat om het schot te blokken en stond hij niet meer op de lijn.

Achteraf verkeerde keuze, maar da’s altijd gemakkelijk…
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot belgie coalitie dijk drugssquare dtk gedragsproblemen geert geertruida gekke gimenez intensiteit kloese minister muscat nederland oppositie praag priske pvda sahin slot smal sparta timmermans wilders willykment yoda