Transparent
Inloggen
Sluiten

Jahanbakhsh neemt stelling tegen Iraans regime

29 september 2022 17:12
Foto: Pro Shots

Jahanbakhsh neemt stelling tegen Iraans regime; image source: Pro Shots

Feyenoorder Alireza Jahanbakhsh speelde de afgelopen dagen twee interlands met Iran. De wedstrijden werden gespeeld in de schaduw van de huidige protesten in Iran tegen het regime. Tijdens het trainingskamp en rondom de wedstrijden was het voor de spelers niet mogelijk om zich uit te spreken over wat er gaande is, maar vandaag nemen Jahanbakhsh en zijn teamgenoten heel duidelijk stelling vóór de mensenrechten van Iraanse burgers en tegen het regime van het land. Jahanbakhsh plaatste een zwarte afbeelding op Instagram met daarbij een heldere steunbetuiging voor de betogers. Met de stellingname lopen de Feyenoorder en zijn teamgenoten het risico om uit het team gezet te worden.
Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh regime stelling iran alireza betogers burgers mensenrechten schaduw stellingname steunbetuiging trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Heel dapper maar hoop dat zijn familie niet meer in Iran woont.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een hersenspoel ziekte van alles wat de westerse media is.
Het meeste corrupte en criminele deel van de wereld (bestudeer geschiedenis en heden) doet nu alsof de rest van de wereld dat is wat juist zij altijd is en geweest is.
Nederland alleen heeft duizenden doden op haar geweten van terreur dat zij gezaaid heeft. Suriname, Indonesie, Antillen enz. kunnen erover meepraten.
Het westen alleen heeft een HALF MILJOEN doden met haar NATO (North Atlantic Terrorist Organization) in het midden-oosten op haar duivelse geweten. Dus GEEN ENKEL land in het westen heeft het recht om over "rechten" te praten. Hypocrisie ten TOP.
+1/-4

 
1 jaar geleden
Hier in Nederland kun je dit zeggen, gelukkig voor jou.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Bovenstaand artikel moet je deugd doen. Hier wordt namelijk op geen enkele wijze verwezen naar een Westers land wat over "rechten" praat; het zijn de spelers van het nationale elftal van Iran zelf die dat doen. En daar wordt aan gerefereerd.

Er zijn vast fora waar jij naar hartelust je mening over Nederland, de NAVO en de Westerse wereld als geheel kan spuien. Naar aanleiding van dit bericht raakt je reactie echter kant noch wal. Irrelevant.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Waar jij het hier over hebt slaat als een tang op een varken ,Ga lekker op de site van forum lullen die zijn allemaal zo als jij
+2/-0

1 jaar geleden
Een pluim voor Jahanbakhsh. Er zullen niet veel spelers zijn, gelet op Quatar, die dit doen.
+2/-1


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer