Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark Diemers: 'Ik kreeg te horen dat er bepaalde dreigementen waren'

20 september 2022 19:00 - Fresia & Milan Parkeren de Bus
Foto: Pro Shots

Mark Diemers: "Ik kreeg te horen dat er bepaalde dreigementen waren"; image source: Pro Shots

Mark Diemers is in zijn periode bij Feyenoord bedreigd. Dat geeft de middenvelder aan in de podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus van ESPN. "Tegen Vitesse werd ik in de rust gewisseld door Dick Advocaat. Toen ik twee dagen later op de club kwam, riep Frank Boer mij in zijn kantoor", aldus Diemers. "Hij zei dat we het ergens over moesten hebben, want de veiligheidsmanager zei dat er bepaalde dreigementen waren en dat werd door de politie gecheckt."

Diemers ging verder: "Een aantal gasten hadden op een forum gezegd dat ze bij mijn huis langs wilden gaan om verhaal te halen. Dat werd door de politie gecheckt. Na de training zou ik horen of ik onder politiebegeleiding naar huis moest gaan of gewoon met mijn eigen auto naar huis kon. Daar ben ik toen erg van geschrokken."

De middenvelder nam direct contact op met zijn zaakwaarnemer. "Ik zei meteen dat ik weg wilde", zo gaf hij aan. "Dat had helemaal niets met voetbal te maken en ik had ook niet het gevoel dat ik dat nog kon omdraaien. Mijn zoontje was toen tien maanden en het kwam heel dicht bij mijn zoontje in de buurt. Uiteindelijk was er geen acute dreiging, zodat ik wel gewoon naar huis kon. Het kwaad was toen echter al geschied."
Discussieer mee op de forums


Tags

diemers dreigementen gecheckt advocaat bedreigd boer dreiging espn fresia geschied kantoor milan parkeren podcast politiebegeleiding veiligheidsmanager vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Triest.

Diemers kan er zelf weinig aan doen dat hij gewoonweg het niveau ontbeerde wat van een Feyenoord-speler verwacht mag worden. Nu werkte zijn spel, houding en uitstraling niet mee, daardoor leek het alsof hij er niet alles voor deed.

Maar figuren die het intellect ontberen dat als zodanig in te zien en denken (voor zover ze daartoe in staat zijn) bij hem langs te moeten om hem te vertellen zich anders te gedragen, zijn criminelen die keihard aangepakt dienen te worden.

Als je dan toch zonodig je onvrede over Diemers wil uiten (en dat doe je niet door iemand thuis op te zoeken), richt je dan op de beleidsbepalers/trainers op wiens voorspraak hij gehaald is, en die hem opstelden.
+1/-0

1 jaar geleden
We worden steeds meer geregeerd door lieden zonder enige zeggenschap of verantwoordelijkheid, die denken zelf het recht ter hand te kunnen nemen. Of het nou gaat om transferbeleid, opstellingen, sponsorcontracten of andere zaken qua organisatie. Als het de heren (het zijn nooit vrouwen) niet aanstaat dan reageren ze primair (dat mag) maar steeds vaker denken ze de misstand zelf wel even recht te kunnen trekken.
Zonder plan.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico babalola carranza dutch enz figuren gakpo geertruida gimenez hamberg hancko ivanusec julian kloese kraaij kuip middenveldert mil mls oranje philadelphia priske romano santi socrates stengs wehave wieffer willykment