Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord gaat voor herhaling van vorig seizoen in Eindhoven

16 september 2022 13:29

Voor Feyenoord wacht zondag de eerste competitietopper van het seizoen. De ploeg van Arne Slot neemt het in Eindhoven op tegen PSV, dat op de ranglijst een punt minder heeft. In tegenstelling tot Feyenoord hoefde PSV donderdag niet in actie te komen in de Europa League, omdat het duel tegen Arsenal werd verplaatst.

Feyenoord speelde in Eindhoven al 66 keer voor de Eredivisie tegen PSV. Tot nu toe werd er 21 keer gewonnen en 12 keer gelijk gespeeld. De overige duels eindigden in een overwinning voor de Eindhovenaren. Afgelopen seizoen wist Feyenoord na een galavoorstelling nog met 0-4 te winnen.

Zondag zal het een weerzien worden met Guus Til. De middenvelder werd vorig seizoen door Feyenoord gehuurd van Dinamo Moskou, maar besloot afgelopen zomer naar PSV te vertrekken. Anwar El Ghazi heeft bovendien twee jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord gespeeld.




Tags

herhaling arne arsenal dinamo eredivisie galavoorstelling ghazi slot til weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda