Transparent
Inloggen
Sluiten

Oussama Idrissi: 'Ik wil samen excelleren'

15 september 2022 22:29

Feyenoord heeft donderdagavond met 6-0 weten te winnen van de Oostenrijkse bezoekers Sturm Graz in de groepsfase van de Europa League. Het werd zo een ware droomavond in de Kuip, waarbij alles perfect in elkaar paste. Een van de smaakmakers van de avond was Oussama Idrissi, die met twee speelse maar effectieve hakballetjes aan de basis stond van twee goals én er zelf ook nog eentje meepikte. Hij sprak over de wedstrijd met ESPN:

"Het was een hele bijzondere avond. We hebben als spelers al vanaf seconde één genoten van de ambiance. We wisten wat er op het spel stond. Het was natuurlijk een belangrijke pot voor ons, na onze nederlaag tegen Lazio. We moesten ons revancheren en dat hebben we goed gedaan. We hebben onszelf en het publiek vermaakt. Op deze manier stap je op een goede manier het veld af."

Het was een avond vol plezier voor de Rotterdamse fans en voetballiefhebbers in het algemeen. Idrissi: "De spelvreugde die ik heb ervaren tijdens het wedstrijd, bij de fans, bij de spelers en door de patronen die we besproken hebben en die je terug ziet komen op het veld: daar geniet je van als speler. Voor mij is het lekker dat ik weer mocht starten. Ik heb natuurlijk een achterstand gehad, het team draaide goed en dan moet je wachten op je kans en moet je keihard trainen om er weer te kunnen staan. Ik hoop dat de fans genoten hebben; als voetballer heb ik dat zeker gedaan."

Idrissi scoorde de laatste goal van de wedstrijd én stond aan de basis van twee andere goals. Over zijn rol vanavond vertelt hij: "Als aanvaller wil je goals maken, de 6-0 is misschien niet de belangrijkste maar scoren is altijd lekker. Ik vond de voor-assist het mooist: dat was een goede teamaanval waarbij we snel van kant wisselden en elkaar goed aanvoelden. Dat was een goede teamgoal en daar trainen we ook op." Besluitend over zijn toekomst en de zeer nabije toekomst:
"Ik ben op de goede weg, ik ben er nog niet. Natuurlijk denk ik aan mijn eigen performance, maar ik ben vooral ook blij dat het team goed draaide vanavond. We doen het goed. Ik voel me steeds fitter en steeds scherper en hoop dat we samen gaan excelleren. Voor zondag voelt dit positief."




Discussieer mee op de forums


Tags

idrissi excelleren oussama aanvoelden besluitend droomavond espn fitter geniet graz hakballetjes kuip lazio meepikte patronen performance revancheren scherper smaakmakers speelse spelvreugde sturm teamaanval teamgoal wisselden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.422 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki