Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Hier moeten we van leren'

9 september 2022 00:18

Dankzij twee late doelpunten van Santiago Gimenez wist Feyenoord de schade donderdagavond enigszins te beperken. De 4-2 nederlaag op bezoek bij Lazio was terecht en geeft Feyenoord stof tot nadenken. Na de wedstrijd verscheen Justin Bijlow voor de camera's van ESPN.

"De eerste helft was niet goed. Lazio kreeg teveel ruimte om te voetballen en onze pressing was niet op orde. Daardoor konden ze steeds opendraaien op het middenveld en de lopende mensen in stelling brengen. Bij de 2-0 zag ik er niet goed uit. Ik stapte naar rechts en hij schoot in de korte hoek. Die had ik gewoon moeten pakken. We moeten vanavond niet vergeten, maar hier moeten we van leren. We gaan de beelden zeker terugkijken. In de tweede helft zie je dat het beter gaat en dat we nog twee keer scoren."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow lazio beperken espn gimenez opendraaien pressing santiago stapte stelling stof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer