Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord begint in Europa meteen met een topaffiche

6 september 2022 11:28

Voor Feyenoord begint donderdagavond het Europese seizoen. De ploeg van Arne Slot mag zich in de Europa League direct opmaken voor een topaffiche, aangezien het uitduel tegen Lazio Roma op het programma staat. De Italiaanse club kent een redelijke start van het seizoen, al werd afgelopen weekend voor het eerst verloren toen Napoli net te sterk bleek.

Feyenoord speelde één keer eerder een uitduel tegen Lazio Roma. In 2000 werd in de tweede groepsronde van de Champions League gewonnen van de latere kampioen van Italië. Door twee treffers van Joh Dahl Tomasson was Feyenoord toen echter met 1-2 te sterk.

In totaal speelde Feyenoord zeven keer eerder een officiële wedstrijd in Italië. Daarvan wist het maar twee keer te winnen. Naast de zege tegen Lazio won Feyenoord in de halve finale van de UEFA Cup in 2002 ook van Internazionale. De overige ontmoetingen eindigden vier keer in een nederlaag en één keer kende het duel geen winnaar.




Tags

lazio topaffiche roma arne dahl groepsronde internazionale joh napoli slot tomasson uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki