Transparent
Inloggen
Sluiten

Javairô Dilrosun: 'Geen moment van twijfel gehad'

3 september 2022 23:19

Dankzij een 3-4 overwinning op Go Ahead Eagles is Feyenoord naar de tweede plaats op de ranglijst gestegen. Na de eerste fase van de wedstrijd leek het op een deceptie uit te draaien, maar de 2-0 achterstand werd omgedraaid tot een 2-4 voorsprong, die in de slotminuut nog tot 3-4 werd teruggebracht. Javairô Dilrosun gaf na afloop zijn commentaar bij ESPN.

Dilrosun begon met wat opheldering over zijn favoriete positie: "Ik kan aan beide kanten spelen, dat ligt een beetje aan de wedstrijd. Ik speel niet per se het liefst op rechts of links. Wanneer de tegenstander inzakt, sta ik liever op links. Vandaag ging het wel oké. Go Ahead maakte het ons in de eerste helft erg lastig, zeker met de fans erachter. Daarna hebben we goed gespeeld en laten zien dat we een goede ploeg zijn. Eigenlijk is er geen moment van twijfel geweest en heb ik altijd het gevoel gehad dat we de wedstrijd zouden winnen. De 2-0 achterstand kan natuurlijk vervelend aflopen, maar we hebben het goed uitgespeeld. Jammer van de drie tegendoelpunten. De mooiste van ons was die van Sebastian. Gelukkig heeft hij hem in september gemaakt, anders was hij een concurrent voor het doelpunt van de maand in augustus."

De aanvaller ging ook nog kort in op zijn persoonlijke ontwikkeling: "Ik vind dat het oké gaat. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten in de Eredivisie, moet ik eerlijk zeggen. Persoonlijk vind ik dat ik elke wedstrijd belangrijk moet zijn. Vandaag is dat met mijn doelpunt denk ik wel gelukt."
Discussieer mee op de forums


Tags

dilrosun javairo deceptie eagles eredivisie espn inzakt opheldering sebastian slotminuut teruggebracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane acceptabel alireza cambuur cash castore dijk dilrosun dordrecht eredivisie geertruida gimenez grilitsch hartman how idrissi jong joris kkd middenveldert money pedersen promovendus simpele slot szymanski twente vakkiek walemark willykment