Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans hoopvol over komend seizoen

5 juli 2000 23:52

Verslaggever: RvN

Op de eerste trainingsdag van Feyenoord was de stemming zeer positief. Het was enorm druk rond de trainingsvelden en er heerste een zeer uitgelaten stemming onder de vooral ook jeugdige toeschouwers. Een rondgang onder de supporters leverde vooral positieve geluiden op en hoop dat Feyenoord het komende seizoen weer echt mee gaat draaien om de titel. Met name Bert van Marwijk wordt gezien als de man die Feyenoord weer naar grote hoogten zal moeten gaan stuwen. In hem is nu al zeer veel vertrouwen. Van hem wordt ook verwacht dat hij de eigen jeugd gaat inbrengen. Wel misten veel supporters nog een echte 'naam' als nieuwe aankoop. Dat deed echter niet af aan het vertrouwen dat de fans in het komende seizoen hebben.

Meer op




Tags

hoopvol hoogten jeugdige marwijk rondgang stuwen titel trainingsdag uitgelaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.417 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki