Transparent
Inloggen
Sluiten

'UEFA tikt Feyenoord op de vingers vanwege financiële cijfers'

2 september 2022 18:51 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"UEFA tikt Feyenoord op de vingers vanwege financiële cijfers"; image source: Pro Shots

Feyenoord is door de UEFA op de vingers getikt. Dat schrijft Voetbal International. De club kon net voldoen aan de financial fairplay regels van de Europese voetbalbond door de noodmaatregelen vanwege de corona-crisis. De UEFA heeft Feyenoord echter gewaarschuwd dat deze corona-uitzonderingen vanaf het boekjaar 2023 niet meer mogen worden gebruikt. "Deze clubs is gevraagd meer financiële informatie te geven en zullen de komende periode extra worden gemonitord", aldus de UEFA.

Meer op VI.nl
Tags

uefa corona tikt boekjaar fairplay gemonitord getikt gewaarschuwd noodmaatregelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden (gewijzigd)
Laat de UEFA eens even lekker de #$%^&#@ krijgen. Weer zo makkelijk om Feyenoord op de vingers te tikken.
+1/-0

4 weken geleden
Er wordt al heel lang verstandig beleid gevoerd, geen grote financiële risico's genomen. Dan komt corona en vallen veel inkomsten weg. Ik heb overigens nergens nog gelezen hoeveel corona ons nou precies gekost heeft, hoeveel heeft men terugbetaald aan seizoenkaarthouders, geldt hetzelfde voor sponsors? Vergelijk dat eens met een Barcelona, zwaar in de schulden die een groot deel van zijn verdiencapaciteit naar de verre toekomst toe nu alvast heeft uitgegeven. Of een club waar een Arabier of een Rus achtelijke bedragen in pompt wat de hele markt verstoort. Maar nee, dan pakken we Feyenoord, helden onze vrienden van de UEFA. Maken het verschil tussen CL en de rest achtelijk groot, verstoren alle nationale competities. Leuk hoor Bayern die het kampioenschap van de komende 12 jaar alvast nu kan vieren. Als ze het zelf niet verpesten (door vermogens voor middelmaat te gaan betalen, door te grote selecties met teveel grote ego's) geldt voor de vrienden uit Amsterdam hetzelfde. Ik neem aan dat men ook net zo goed kijkt naar de sluitende boeken van de clubs uit Oost Europa, of landen als Griekenland en Cyprus. Onsterfelijk belachelijk geworden door de boete voor banaanbalonnen, hoe ver sta je af van de werkelijkheid. Je zou zo'n maffiabende eigenlijk toewensen dat de Super League er alsnog komt, implodeert het hele betaalde voetbal definitief.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.405 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aliou azerbeidzjan bassett bijlow dilrosun dordrecht eredivisie gaal geertruida hancko jong knvb koeman kokcu maatschappij middenveldert nederland oranje rijnmond slot timber turkije utrecht vakkiek voetbalzone voorstander wehave wieffer willykment