Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frank Arnesen vertrekt op korte termijn bij Feyenoord'

28 augustus 2022 16:26 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Frank Arnesen vertrekt op korte termijn bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Frank Arnesen gaat op korte termijn vertrekken bij Feyenoord. Dat weet 1908.nl te melden. De club is met de technisch directeur in gesprek om op een nette manier de samenwerking te beëindigen. Arnesen zal hierbij worden uitgekocht. De clubleiding zit in de nabije toekomst geen rol weer weggelegd voor de Deen. Onduidelijk is nog hoe Feyenoord de functie wil gaan invullen.
Tags

arnesen uitgekocht weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom schrijven ze niet min of meer de reden waarom hij vertrekt.
Er is dus toch iets gebeurt in de tijd voordat hij ziek was dat kan niet anders.
Iedereen sprak positief over hem en nu moet Arnesen ineens weg.

Dit gaat speculeren worden, ik vind het jammer mits er iets verkeerd is gegaan.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hij zit nog steeds ziek thuis en heeft nog een jaarcontract. Dat zullen ze blijkbaar niet willen verlengen. Als Arnesen beter wordt, heeft hij nog maar een paar maandjes te werken. In dat geval loopt hij alleen maar de anderen voor de voeten.
+1/-0

 
2 maanden geleden
De Telegraaf heeft het prima verwoord
+1/-0

2 maanden geleden
Heel vreemd, hij deed heel goed werk, dank zij hem een elftal dat haast een Europese beker wist te winnen. De duistere krachten binnen Feyenoord en de alom aanwezige giftige pen van Willem v. H. zijn hem kennelijk te veel geworden. Volgens publicaties schijnen deze stromingen binnen Feyenoord ook een te grote hindernis voor investeerders in Feyenoord te zijn. Heel erg jammer.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Willem van Hanegem is alleen maar positief geweest over de rol van Arnesen en het proces wat hij in gang gezet heeft. De stappen die Arnesen ondernomen heeft om alle “colonnes” buitenspel te zetten zijn in van Hanegems ogen essentieel geweest voor het succes dat de koerswijziging nu al oplevert.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Kennelijk zijn die "stappen" tevergeefs geweest en moeten we maar afwachten of de "colonnes" buitenspel gezet zijn. Iets dat ik overigens betwijfel. De toekomst zal het leren,
+1/-0

 
2 maanden geleden
De conclusie dat het tevergeefs is geweest deel ik niet. De huidige koers die mede door Arnesen ingezet is, wordt door anderen die het nu binnen de organisatie voor het zeggen hebben gedeeld. Dat valt niet weg door Arnesens vertrek.

Dat vertrek heeft ook niks te maken met dat Arnesen door zijn werk bij een aantal figuren niet meer gepruimd wordt, het is een gezondheidskwestie. Er zal een opvolger gezocht worden die zijn werk naar de huidige koers zal moeten voortzetten.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.405 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aliou azerbeidzjan bassett bijlow dilrosun dordrecht eredivisie gaal geertruida hancko jong knvb koeman kokcu maatschappij middenveldert nederland oranje rijnmond slot timber turkije utrecht vakkiek voetbalzone voorstander wehave wieffer willykment