Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Het soort type als Dávid Hancko waren we verloren'

27 augustus 2022 23:34

In gesprek met ESPN was Arne Slot het gedeeltelijk eens met de opmerking dat de eerste helft niet goed was. "Maar we hebben wel 45 minuten op hun helft gestaan", aldus Slot. "We hebben ze hoog onder druk gekregen. Pas na 20 minuten kwamen ze voor het eerst op onze helft. We hebben een aantal ballen heel hoog op het veld op het veld veroverd, maar het was niet bijzonder als je kijkt naar het aantal kansen dat je creëert."

Gevraagd werd aan Slot of hij overtuigd was dat Emmen vanzelf wel een keer zou instorten omdat Feyenoord steeds aan de bal was. "Daar ben ik niet van overtuigd, maar we hebben wel in meerdere wedstrijden aan het eind het verschil gemaakt", zo gaf hij aan. "Ook tegen Heerenveen kregen we aan het eind van de wedstrijd vier, vijf, zes kansen. Als je gewoon de bal hebt en zo veel de bal hebt, geeft dat over het algemeen een comfortabel gevoel. Natuurlijk wil je liever dat dat tot veel kansen leidt. Dat zal uiteindelijk ook wel moeten."

Over het spel van Dávid Hancko was de trainer zeer te spreken. "Hij heeft een uitstekende indruk gemaakt", zei hij daarover. "De mentaliteit die hij meeneemt, het venijnen in de duels, de agressiviteit als hij opkomt. Hij speelt alles op honderd procent. Dat is voor het elftal heel prettig, want dat soort types zijn we met Guus Til bijvoorbeeld verloren. Het publiek omarmde het team, maar ook zeker hem omdat hij heel agressief speelt en verdedigt."
Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne hancko agressiviteit emmen espn heerenveen omarmde opkomt til venijnen verdedigt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane acceptabel alireza cambuur cash castore dijk dilrosun dordrecht eredivisie geertruida gimenez grilitsch hartman how idrissi jong joris kkd middenveldert money pedersen promovendus simpele slot szymanski twente vakkiek walemark willykment