Transparent
Inloggen
Sluiten

Dit moet je meenemen in je voetbaltas

Dit artikel is een advertentie.

25 augustus 2022 13:42

Dit moet je meenemen in je voetbaltas; image source:

Als je onlangs bent begonnen met voetballen nadat je eerst al jarenlang fan van Feyenoord bent, vraag je je misschien af wat je in je voetbaltas moet stoppen. Het is tenslotte belangrijk om over na te denken voordat je naar de training of wedstrijd gaat. Dus, om je te helpen, raden we vijf essentiële items aan die alle spelers mee moeten nemen in hun tas.

Voetbalschoenen
Eerst moet je een paar voetbalschoenen inpakken in je Burkely tas. Er is zoveel keuze als het gaat om schoenplaatjes, dus je moet nadenken over wat het beste voor jou werkt. Je kunt kiezen uit een enorme selectie van merken, kleuren en designs. Hoewel het mogelijk is om dure voetbalschoenen te kopen, kun je ook voordelige voetbalschoenen vinden die minder dan 100 euro kosten. Deze modellen zijn vaak duurzaam, betaalbaar en verkrijgbaar in een reeks kleuren, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor alle spelers. Nadat je de voetbalschoenen hebt gebruikt, moet je ze niet in de tas bewaren trouwens. Zet ze juist ergens anders neer in verband met de stank!

Onderkleding
Voetballers vertrouwen op een reeks onderkleding om op hun best te presteren op het veld. Sommige spelers dragen ondervesten en broeken, terwijl anderen investeren in een lange broek om onder hun korte broek te dragen. Het ligt er maar net aan waar jij je prettig bij voelt. We moeten benadrukken dat onderkleding niet essentieel is, maar ze kunnen je echt helpen met je comfortniveau op het veld. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor een slidingbroekje, waardoor je ze toch maar beter mee kunt nemen in je laptoptas die je als voetbaltas gebruikt.

Scheenbeschermers
Zoals bepaald in de spelregels, zijn alle spelers verplicht om scheenbeschermers te dragen, waardoor ze een essentieel item zijn om in je uitrustingstas te bewaren. Je kunt kiezen uit meerdere soorten scheenbeschermers, bepaal zelf welke optie je het beste vindt. Zoals het geval is met je voetbalschoenen, moet je je scheenbeschermers schoonmaken voordat je ze in je voetbaltas doet. Na een wedstrijd of training zullen ze namelijk flink bezweet zijn en daardoor niet bepaald aangenaam ruiken.

Handdoek en toiletartikelen
Ervan uitgaande dat je na de wedstrijd gaat douchen in de kleedkamer, moet je een handdoek en toiletspullen bij de hand hebben in je voetbaltas. Hoewel je items uit je badkamer kunt gebruiken, is het eigenlijk gemakkelijker om een tas met toiletartikelen samen te stellen die speciaal voor je voetbaltas is gemaakt. Dit betekent dat je ze minder snel vergeet, omdat je ze niet uit je tas hoeft te halen als je na de wedstrijd thuiskomt.

Waterfles
Last but not least moet je een waterfles hebben als onderdeel van je voetbalbenodigdheden. Gehydrateerd blijven is super belangrijk als je op het veld bent, en als je dit niet doet, zal dit je prestatieniveaus aanzienlijk belemmeren. Zelf een waterfles meenemen is trouwens niet altijd nodig, de meeste teams hebben namelijk bidons die je kunt vullen met water. Dat scheelt toch wat ruimte en gewicht in je voetbaltas!
Tags

voetbaltas voetbalschoenen tas scheenbeschermers onderkleding waterfles broek essentieel handdoek items toiletartikelen aangenaam badkamer belemmeren bepaal bezweet bidons broeken burkely comfortniveau designs douchen duurzaam essentiele gehydrateerd gemakkelijker gewicht inpakken laptoptas least modellen ondervesten prestatieniveaus raden schoenplaatjes schoonmaken slidingbroekje spelregels stank thuiskomt toiletspullen uitrustingstas voetbalbenodigdheden voordelige water

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kasperk kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc slot sobat wieffer willykment woningbouw yoda