Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jens Toornstra tekent voor drie jaar bij FC Utrecht

23 augustus 2022 20:03 - FC Utrecht
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Jens Toornstra tekent voor drie jaar bij FC Utrecht</b>; image source: Pro Shots

FC Utrecht heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Jens Toornstra per direct de overstap maakt. De middenvelder heeft een contract voor drie seizoenen getekend met een optie voor nog een jaar. Toornstra speelde uiteindelijk 313 officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord en wist vijf prijzen te pakken. Naar verluidt gunt Feyenoord hem een transfervrij vertrek.

Tegenover de officiële website van Feyenoord geeft Toornstra aan dankbaar te zijn voor alles wat hij bij Feyenoord heeft meegemaakt. "Ik ben ongelooflijk trots zo lang voor deze fantastische club te hebben mogen spelen", aldus Toornstra. "Samen met de supporters en alle mensen binnen de organisatie heb ik alles mogen winnen wat er in Nederland te winnen valt en hebben we ook nog eens in een Europese finale gestaan."

Toornstra gaat verder: "Mijn sportieve dromen zijn daarmee meer dan uitgekomen en Feyenoord houdt voor altijd een speciaal plekje in mijn hart. Ik voel me echter nog te fit om niet elke week te spelen. Ooit zal mijn lichaam wel aangeven dat het niet meer gaat, maar ik voel me nu nog zo goed dat ik de hele week en elke training wil toewerken en toeleven naar de wedstrijd met het idee dat ik in de basis kan starten. Vandaar dus het lastige besluit nu weg te gaan."

Meer op FC Utrecht




Tags

toornstra utrecht nederland toeleven toewerken uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer