Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Dat wij komende weken beter gaan spelen, durf ik wel te voorspellen'

21 augustus 2022 19:58

In gesprek met ESPN gaf Arne Slot aan dat het afgelopen tijd hectisch was geweest bij Feyenoord. "Niet alleen drie of vier grote spelers, maar inmiddels vijftien of zestien spelers die weg zijn die in de Conference League finale nog bij ons waren", aldus Slot. "Er komen spelers bij, maar die moeten weer terugvliegen om een visum te halen. Jongens die later zijn aangesloten die nog geen hele wedstrijd vol kunnen houden. Dan is het heel rommelig."

Volgens Slot was dat ook de reden waarom de wedstrijd tegen RKC niet leuk was om naar te kijken. "Daarom is het belangrijk dat je dan de nul houdt", zo gaf hij aan. "Dat is het minste wat je kan doen als je aan de bal nog niet goed genoeg bent. Vandaag hadden we bovendien erg goede invallers die de wedstrijd in ons voordeel hebben beslist."

De trainer maakt zich nog niet veel zorgen over het spel van zijn ploeg. "In het moderne voetbal zie je vaak een rechtsbenige linksbuiten met een overlappende back. Dat is in ieder geval het voetbal wat ik graag speel en je afgelopen jaar ook veel hebt gezien. Vandaag zag je dat niet zo heel veel", zei hij daarover. "Het allerbelangrijkste is dat je zonder bal alles geeft en dat doen ze. Dat wij komende weken beter gaan spelen, durf ik wel te voorspellen."




Tags

slot arne durf conference espn hectisch linksbuiten overlappende rkc rommelig terugvliegen visum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda