Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: 'Geweldig dat ik mocht debuteren in de basis'

21 augustus 2022 19:21

Quilindschy Hartman gaf in gesprek met ESPN aan het geweldig te vinden dat hij zijn debuut voor Feyenoord heeft gemaakt. "We hebben gewonnen. Het was niet ons beste spel, maar op dit moment zijn de drie punten het belangrijkste. En ik ben blij met mijn debuut", aldus Hartman. "Ik heb hier al 13 jaar naar uit gekeken. Ik kom van ver, maar als ik kijk hoe het nu gegaan is kan ik alleen maar trots zijn."

De verdediger kampte ook met blessureleed. "Anderhalf jaar geleden zag de wereld er heel anders voor mij uit", zo gaf hij aan. "Ik had een zware knieblessure en een operatie. Als ik dan zie hoe ik mezelf weer omhoog heb gewerkt en dan nu hier sta, kan ik alleen maar trots zijn."

Hartman moest in de voorbereiding nog even wennen aan de intensiteit van het eerste elftal, maar was nu fit genoeg om te spelen. "Het was wel pittig", zei hij daarover. "Ik kreeg na 70 minuten ook kramp, maar dat is denk ik normaal. Het was toen ook wel echt op."




Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy blessureleed espn intensiteit kramp pittig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match medication modern performance slot stuivenberg wehave yoda