Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'Het is gewoon niet zo makkelijk als je pas een paar weken bij elkaar bent'

21 augustus 2022 19:16

In gesprek met ESPN gaf Gernot Trauner aan dat het voor Feyenoord de hele wedstrijd had werken was geweest. "We hadden het onszelf iets makkelijker kunnen maken. We gaven hun te veel energie door zelf de bal veel te makkelijk te verspelen", aldus Trauner. "Zeker in de eerste helft waren we niet creatief genoeg en creëerden we helemaal niets. Dat was in de tweede helft wel iets beter."

Volgens de aanvoerder had wel iedere speler alles gegeven. "Het is gewoon niet zo makkelijk als je pas een paar weken bij elkaar bent", zo gaf hij aan. "Nog niet alles is honderd procent. We zijn tot het einde door blijven vechten en hebben de nul gehouden. We hebben gewonnen, maar het was natuurlijk niet onze beste wedstrijd en aan het eind hebben we geluk gehad."

Trauner werd zelf uitgeroepen tot Man of the Match. "Ik ben zelf meer blij met de drie punten, maar dit is ook leuk", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot creatief creeerden espn match verspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.354 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda