Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord trekt stekker uit onderhandelingen over transfer van Ramiz Zerrouki'

19 augustus 2022 12:18 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord trekt stekker uit onderhandelingen over transfer van Ramiz Zerrouki"; image source: Pro Shots

Feyenoord is niet langer geïnteresseerd in de komst van Ramiz Zerrouki. Dat weet De Telegraaf te melden. De middenvelder van FC Twente was in beeld als mogelijke opvolger van Fredrik Aursnes, maar Feyenoord heeft besloten om de stekker uit de onderhandelingen te halen. De eisen van FC Twente waren dermate gortig dat Feyenoord niet meer met de Tukkers om de tafel gaat.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ramiz stekker zerrouki twente aursnes fredrik gortig telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Top ...niet doen Twente is zijn top denk ik...goedkoper alternatieve aanwezig
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zeroukki kan zeker nog een stap vooruit, Twente zal zijn eindstation niet zijn. Echter, Twente ligt al de gehele transferperiode dwars en overvraagt voor zijn spelers. Streuer krijgt nu de deksel op de neus, en zal een ontevreden speler moeten 'managen' die de overstap graag had gemaakt alsmede een aantal Commissarissen die in de club geinvesteerd hebben en een 'ROI' op een homegrown talent door de neus geboord zien worden.

Het is goed dat Feyenoord niet wil voldoen aan de eisen van Twente, gezien het feit dat nog maar af te wachten is of Zeroukki veel zou spelen als je kijkt naar alle aanwezige middenvelders. Ook als Aursnes vertrekt heeft Feyenoord opties, al zal er wel nog gekeken worden naar een versterking die de specifieke kwaliteiten van Aursnes kan opvangen samen met de rest van het elftal.
+1/-0

1 jaar geleden
Wijs besluit van Feyenoord.
Gisteren extra gelet op Zerrouki maar hij viel niet echt mee.

Middenveld is voldoende bezet ook als Aursness alsnog vertrekt.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki