Transparent
Inloggen
Sluiten

Alex Bangura: 'Het is mooi als Feyenoord naar jou informeert'

14 augustus 2022 01:24 - ESPN
Foto: Pro Shots

Alex Bangura: "Het is mooi als Feyenoord naar jou informeert"; image source: Pro Shots

Feyenoord werd afgelopen week gelinkt aan de komst van Alex Bangura. De linksback van Cambuur gaf in gesprek met ESPN zelf aan het mooi te vinden dat hij wordt gelinkt aan een terugkeer in Rotterdam. "Het is mooi als Feyenoord naar jou informeert. Het is een goed teken als zo'n grote club naar je informeert", aldus Bangura. "Het is allemaal via de clubs gegaan. Concreet is het echter niet. Er is ook nog geen bod gedaan."

Bezig met een transfer is de verdediger echter nog niet. "Het is nog niet officieel. Het is alleen informeren en dan zie ik het wel", zo gaf hij aan.
Tags

bangura informeert cambuur espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.741 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment