Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Het lukte ons niet om door die muur van Heerenveen heen te spelen'

14 augustus 2022 00:19

Arne Slot was in gesprek met ESPN niet tevreden over het spel van zijn ploeg. "Het lukte ons niet om door die muur van Heerenveen heen te spelen", aldus Slot. "In het eerste kwartier lukte dat nog aardig qua kansen en in het laatste kwartier ook wel, maar in die tussenliggende fase is het maar mondjesmaat gelukt om het ongelofelijk vele balbezit om te zetten in kansen."

Vooral aan de linkerkant had Feyenoord het lastig om gevaar te stichten. "Dat werd wel beter toen Oussama er in kwam en met het inbrengen van Orkun begonnen we ook weer vloeiender te spelen", zo gaf hij aan. "Je weet ook dat als een wedstrijd langer duurt zij veel hebben moeten lopen en er wat ruimte komt. Dat was vorig jaar het moment voor ons om toe te slaan. Die kansen kregen we nu ook, maar we hebben niet gescoord."

Over de verdediging was Slot wel erg te spreken. "Je weet dat Heerenveen een heel goede spits heeft. Als je dan 90 minuten zo verdedigt met zo veel ruimte in de rug...", zei hij daarover. "Je geeft maar één grote kans weg. Dat was wel aardig."
Tags

slot heerenveen arne muur espn mondjesmaat oussama stichten tussenliggende verdedigt vloeiender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane acceptabel alireza arne bestlander blind boeren bullaude denemarken geertruida gimenez grilitsch hancko hartman idrissi inflatie malacia middenveldert midtjylland napoli opbouw paixao promovendus slot szymanski twente vakkiek voorhoede walemark wehave