Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'We hebben onszelf niet beloond'

14 augustus 2022 00:09

In gesprek met ESPN gaf Gernot Trauner aan te balen van het puntverlies tegen sc Heerenveen. "We begonnen best goed. We hadden de controle in de grootste gedeeltes van de wedstrijd, maar we hebben onszelf niet beloond", aldus Trauner. "We zijn natuurlijk niet blij met het resultaat. We hadden ook meer kansen moeten creëren. We hebben wel de nul weten te houden, maar een gelijkspel is niet het resultaat wat we wilden."

De verdediger had niet echt een verklaring waarom het Feyenoord niet lukte om te scoren. "Het is niet altijd makkelijk. Heerenveen verdedigde ook gewoon goed. Vorige week lieten ze ook al zien dat het lastig is om tegen ze te scoren", zo gaf hij aan. "Maar we hebben genoeg kwaliteit. We hebben ook kansen gehad. Als je dan die eerste goal maakt, wordt het een stuk makkelijker."
Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot heerenveen espn gedeeltes verdedigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow danall democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki