Transparent
Inloggen
Sluiten

'Benfica wil komst Fredrik Aursnes deze week afronden'

8 augustus 2022 13:27 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Benfica wil komst Fredrik Aursnes deze week afronden"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Benfica de komst van Fredrik Aursnes deze week hoopt af te ronden. De middenvelder is zelf twee weken geleden al tot een akkoord gekomen over een contract, terwijl er met Feyenoord alleen nog over laatste details wordt gesproken. Het inmiddels bekende Here we go wordt dan ook snel verwacht.

De berichtgeving van Romano staat overigens haaks op wat clubwatcher Mikos Gouka meldt. In een video-item op AD.nl geeft hij aan dat het maar de vraag is of het tot een transfer gaat komen, omdat Feyenoord de noodzaak niet meer heeft om te verkopen na de aanstaande transfer van Marcos Senesi.




Discussieer mee op de forums


Tags

aursnes benfica fredrik afronden romano fabrizio gouka haaks senesi transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Volgens mij staat de berichtgeving niet haaks op elkaar, maar wordt de situatie vanuit het perspectief van beide partijen beschreven. Benfica wil iets, van Feyenoord hoeft het niet zo nodig.

Feyenoord heeft Aursnes toestemming gegeven met clubs in gesprek te gaan, anders was er tussen hem en Benfica geen akkoord gekomen twee weken terug. Dus stond de club open voor een vertrek van de speler, als de juiste prijs betaald zou worden.

Je kunt dat standpunt niet plotseling wijzigen, dat vind ik richting Aursnes niet kunnen. Je toont jezelf ook niet echt een betrouwbare partner als je nu opeens het dubbele voor hem vraagt.

Wat Feyenoord moet doen is haar poot stijf houden; aangeven dat er aan de initiele vraagprijs niet getoornd wordt. Aursnes weet dan ook waar hij aan toe is, al zal het wel 'schuren' dat een club die 450K voor je betaald heeft een jaar later met niets minder dan 15M (ofzo) genoegen neemt. Maar zo zit de voetballerij in elkaar, en zullen Aursnes en Benfica beide moeten accepteren.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als het klopt dat we Zerrouki voor € 8 mln of zo als vervanger willen halen, dan schieten we hier niets mee op. Dan liever met Aursnes om de tafel, contract open breken en 1 jaar erbij en 30% salarisverhoging bieden. Hopelijk heeft Aursnes inmiddels ook gezien dat Sot aan een mooi elftal bouwt. Als Aursnes toch weg wil dan in elk geval poot stijf houden bij oorspronkelijke vraagprijs en volle bedrag per direct over laten maken en niet gespreid, want Portugese clubs zijn al vaker niet betrouwbaar gebleken als het om transfers gaat.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Aursnes heeft een verlenging/opwaardering al eerder deze zomer naast zich neergelegd. Ik denk niet dat een tweede poging daartoe resultaat oplevert.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki