Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Behoorlijk tevreden over de wedstrijd'

7 augustus 2022 16:53

Feyenoord wist zondagmiddag met 2-5 te winnen van Vitesse. In het Gelredome was de ploeg van Arne Slot zeker in de tweede helft erg slagvaardig. Na afloop was de oefenmeester present voor de camera van Vincent Schildkamp.

"We hebben aan de voorwaarde voldaan om een wedstrijd te winnen, namelijk hard werken. Zeker tegen een ploeg als Vitesse is dat nodig, gezien hun lange ballen. Na een kwartier kregen we het onder controle, alleen toen stonden we wel 1-0 achter. Het is lastig om dat te bespelen als je rust aan de bal wilt creëren. Als je na de tegenslag van 2-2 toch in staat bent om 2-5 te winnen, dan kun je behoorlijk tevreden zijn. In de eindfase leek de tank misschien een beetje leeg, maar gezien de tussenstand gaat het dan altijd wat rustiger aan. Het is mooi om te zien dat een elftal met niet de beste voorbereiding, na een 2-2 tussenstand uit kan lopen naar 2-5"

Uiteraard ging het gesprek al snel over een mogelijke transfer van Aursnes: "Wat betreft Aursnes ga ik natuurlijk niet voor zijn transfer liggen, maar ik geef wel aan hoe belangrijk hij is voor het elftal. Bij de 2-2 verloor hij het duel te makkelijk, maar verder heb ik genoten van zijn spel. Ik vind hem belangrijk voor het elftal en dan moet de club bepalen wat een goed bedrag is voor hem. Het is helder dat de economische noodzaak nu minder hoog is dan twee maanden geleden. Het helpt ook niet voor een andere club dat we al aardig wat geld binnen hebben gehaald. Feyenoord heeft qua financiën een geweldige zomer gehad. Als je nu dan ook nog even wint, geeft dat een goed gevoel richting de hele club. Binnen de club probeer ik vooral met goede argumenten te zeggen wat ik denk, waarbij ik vooral het sportieve belang aangeef. Dat ziet alleen iedereen wel, inmiddels."




Tags

arne slot aursnes vitesse aangeef gelredome oefenmeester present schildkamp slagvaardig tank

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda