Transparent
Inloggen
Sluiten

Javairo Dilrosun: 'Mijn doelpunt was bewust'

7 augustus 2022 16:53

Lange tijd ging het vrij moeizaam voor Feyenoord, maar uiteindelijk wist het in het laatste half uur afstand te nemen van Vitesse. Met een 2-5 overwinning liet de ploeg van Arne Slot de moeizame voorbereiding achter zich en is het uitermate goed begonnen aan de competitie. Feyenoord-aanvaller Dilrosun gaf na de wedstrijd aan dat hij na een lastig begin, lekker in de wedstrijd zat.

"Sinds donderdag heb ik pas weer meegetraind na de lichte hersenschudding tegen Osasuna. Ik heb het gelukkig gehaald en ben blij dat ik mee heb kunnen doen. Het gevoel was goed na de oefenwedstrijden, maar als de competitie begint is dat toch wat anders. Het begin was wat gespannen, maar daarna werd ik wat vrijer in mijn spel. Aan het einde kreeg ik een klein beetje kramp, maar dat is denk ik normaal in je eerste wedstrijd."

Tenslotte ging het natuurlijk over zijn fraaie doelpunt: "Hij was bewust, het was een mooie goal. Ik stond één tegen één en om eerlijk te zijn kijk ik heel graag naar deze goal. De afgelopen jaren heb ik wat meer in verdedigende ploegen gespeeld en daarin moet je hopen op kansen voorin. Ik denk dat ik nu wekelijks de aanvallende kansen ga krijgen."




Discussieer mee op de forums


Tags

dilrosun javairo arne fraaie hersenschudding kramp meegetraind osasuna slot vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki