Transparent
Inloggen
Sluiten

Sebastian Szymanski: 'De chemie in de groep is al goed'

7 augustus 2022 16:52

Na een 1-1 ruststand heeft Feyenoord de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen met 2-5 gewonnen van Vitesse. Dankzij doelpunten van Danilo (2), Walemark, Dilrosun en Geertruida behaalde de Rotterdammers de eerste zege in Arnhem sinds 2017. Na de wedstrijd kwam de sterk debuterende Sebastian Szymanski naar de ESPN-camera.

"Ik ben erg blij. Het was erg belangrijk dat we het seizoen goed zouden beginnen. We waren op zoek naar ruimtes om het spel te verleggen. We wisten dat die ruimte er zou komen en dan is het mooi dat het eerste doelpunt daaruit voortkomt. De chemie is aanwezig in het team, ondanks veel nieuwe spelers. Dat zal wel wat meer tijd nodig gaan hebben, maar uiteraard geven drie punten altijd wat extra vertrouwen. Hopelijk gaan we volgende wedstrijd laten zien dat we elkaar nog beter begrijpen in het veld."

Over zijn fysieke situatie was de Pool duidelijk: "Mijn lichaam voelt goed, maar ik heb nog wat tijd nodig om helemaal fit te raken. Al met al ben ik blij dat ik mijn eerste wedstrijd voor Feyenoord heb gespeeld en ik hoop dat we zo door kunnen gaan."




Tags

chemie sebastian szymanski arnhem danilo dilrosun espn geertruida pool verleggen vitesse voortkomt walemark

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg