Transparent
Inloggen
Sluiten

Danilo: 'Ik vind 20 doelpunten een mooie doelstelling'

7 augustus 2022 16:32

Feyenoord is de seizoensstart van de Eredivisie voortvarend begonnen. Uit tegen Vitesse werd het, ondanks een wat moeizaam eerste uur, 2-5 voor de Rotterdammers. Twee van de vijf Rotterdamse doelpunten waren afkomstig van aanvaller Danilo, die vandaag zijn debuut maakte in het shirt van Feyenoord. Na afloop verscheen de aanvaller voor de camera van ESPN.

"Het was een lastige voorbereiding en als je dan in je eerste wedstrijd twee keer kunt scoren, dan is dat geweldig. Ik heb veel getraind op kopballen en dan is het fijn dat dat eruit komt. Bij de tweede goal zag je dat de keeper zenuwachtig werd door mijn drukmoment. Dat was een belangrijk moment in deze lastige wedstrijd tegen een pittige tegenstander."

De spits ging nog kort in op de komst van concurrent-spits Gimenez: "Ik keek er enorm naar uit en ook weer naar de volgende wedstrijd. Komende week gaan we weer hard trainen om volgende week beter te spelen. Concurrentie is normaal in een team, dus we zullen Santiago Gimenez een warm welkom geven. Wie er uiteindelijk speelt, beslist de coach. Ik probeer door te gaan met doelpunten maken, hopelijk een stuk of 20."




Discussieer mee op de forums


Tags

danilo gimenez drukmoment eredivisie espn santiago seizoensstart vitesse voortvarend zenuwachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin truc wehave wieffer yoda