Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramiz Zerrouki: 'Ik hoop persoonlijk dat FC Twente met mij meedenkt'

4 augustus 2022 22:42 - RTL 7
Foto: Pro Shots

Ramiz Zerrouki: "Ik hoop persoonlijk dat FC Twente met mij meedenkt"; image source: Pro Shots

Ramiz Zerrouki hoopt deze transferperiode de overstap naar Feyenoord te kunnen maken. Dat gaf de middenvelder van FC Twente zelf aan in gesprek met RTL 7 nadat hij met zijn ploeg had gewonnen van FK Čukarički. "Elke speler heeft ambitie", aldus Zerrouki. "Ik hoop persoonlijk dat de club wil meedenken met mijn toekomst."

Voor de middenvelder voelt een transfer naar Feyenoord als een stap vooruit. "Voor mij persoonlijk is het sportieve het belangrijkste. Feyenoord speelt in de Europa League. Ik denk dat ik met de omstandigheden daar kan doorgroeien tot een betere speler", zo gaf hij aan. "Maar het is niet aan mij. Het is aan de clubs om eruit te komen."

Zerrouki had ook de berichten meegekregen dat FC Twente meer dan 10 miljoen euro zou willen. "Ik sta onder contract bij Twente en zij moeten bepalen wat ik waard ben. Ik hoop persoonlijk dat de club met mij meedenkt", zei hij daarover. "Ik heb alles gegeven bij de club en Twente heeft mij ook veel gegeven. Ik denk dat het een win-win-situatie kan zijn voor alle partijen."




Discussieer mee op de forums


Tags

twente zerrouki meedenkt ramiz cukaricki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nou mag toch echt hopen dat Feyenoord niet mee gaat in deze waanzin over deze beperkte speler.
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda