Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord brengt bod uit op Ramiz Zerrouki'

2 augustus 2022 23:11 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord brengt bod uit op Ramiz Zerrouki"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Feyenoord inmiddels een bod heeft uitgebracht op FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Het bod zou in de buurt van 5 miljoen euro komen. De Tukkers zijn echter van mening dat de international van Algerije bijna twee keer zo veel waard is. Technisch directeur Jan Streuer liet in een ractie al weten dat FC Twente niet wil meewerken met een transfer.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ramiz zerrouki twente algerije ractie streuer telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Zoals ik bij het transfergeruchtenforum al zei onbegrijpelijk dat je Bazoer niet hebt gehaald. Een jaar proberen voor erbij en nu kun je hem heel goed gebruiken en 'laat' je hem notabene transfervrij naar az gaan. Perfecte opvolger Aursnes, zeer goede backup centrale verdedigers. 10x beter dan Diemers en Hendrix die nog weg gaan. Alvast opvolger Senesi/Kokcu/Geertruida die volgend jaar gaan. Ik geloof daarnaast niet in ruim 15 mln (misschien ca 12) voor Aursnes maar hopelijk klopt dat. Anders wordt het een relatief dure opvolger vrees ik.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal mee eens!!
Bazoer echt laten lopen!!!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Feyenoord is lang met Bazoer bezig geweest. Hij leek richting het buitenland te gaan, naar een club waarmee Feyenoord op het gebied van salaris/tekengeld waarschijnlijk niet kon wedijveren. Nu blijkt AZ z'n volgende club te zijn, en dus niet OLympique Marseille of weet-ik-veel. Dan kun je zeggen dat Feyenoord het heeft laten liggen, maar ik denk dat de club na het laatste gesprek (toen al die buitenalndse interesse wel nog speelde) gewoon een streep door zijn naam gezet heeft. Kun je de club verwijten, maar je kan ook niet verwachten dat ze wekelijks bij Bazoers zaakwaarnemer informeren hoe de vlag erbij hangt.

Daarvoor zijn er andere spelers die meer welwillend staan tegenover een transfer naar Feyenoord.
+2/-0

1 jaar geleden
Volgens mij had Bazoer helemaal gen zin om naar Feijenoord te komen en ik denk ook wel waardoor. Angst voor de fans dat hij uitgefloten zou worden met zijn acties. Anders had hij niet zoveel leugens verzonnen met naar het buitenland. Hij is gewoon in elke selectie een vervelend mannetje die denkt dat hij het allemaal heeft uitgevonden. Feijenoord moet blij zijn dat hij niet is gekomen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Volledig met je eens en laat hem lekker bij AZ ballen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda