Transparent
Inloggen
Sluiten

'Santiago Gimenez tekent voor vijf jaar bij Feyenoord'

27 juli 2022 22:46 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Santiago Gimenez tekent voor vijf jaar bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Santiago Gimenez is op weg naar Rotterdam om een contract voor vijf jaar bij Feyenoord te gaan tekenen. Dat weet De Telegraaf al te melden. Enkele dagen geleden bereikte de club al een akkoord met Cruz Azul over een transfersom, al is nog onbekend hoeveel Feyenoord precies zal betalen voor de spits. Gimenez heeft tegenover ESPN Mexico al bevestigd dat hij bij Feyenoord gaat tekenen.

Arne Slot gaf in gesprek met ESPN al aan te hopen op de komst van Gimenez. Indien de transfer rond komt zal het echter nog enkele weken duren voordat hij daadwerkelijk inzetbaar is, omdat hij eerst een werkvergunning moet krijgen. De eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse zal sowieso te vroeg komen.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago espn arne azul cruz mexico slot telegraaf vitesse werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooie beelden gezien, heel jong en dan al zo'n status in een voetbalgek land. Lijkt ook een zeer verstandige jongen, of met een verstandige vader, dat hij zijn carriere via ons opbouwt ipv de ster uithangt in eigen land of direct naar Zuid Europe vertrekt. Arne moet aan de bak met een heel nieuw elftal zo langzamerhand. Als Aursness ook nog vertrekt vrees ik dat we tot de winterstop heel veel punten gaan laten liggen. Als dit het jaar is om financieel gezond te worden, dan kan ik wel leven met een matig half jaar. Volgens mij heeft iedereen net als ik een enorm vertrouwen in de capaciteiten van Arne om hier een mooit team van te smeden. Jammer dat er zoveel gehuurde jongens bij lopen, maar dat zal wel de enige mogelijkheid zijn geweest om tot pakweg 16 goede spelers te komen. Senesi raken we kennelijk niet voor een normale prijs kwijt (Napoli en Sevilla kozen voor andere oplossingen en iets anders echt concreets van een club met genoeg geld lees ik nergens). Dan moet ie wel heel snel een jaar bijtekenen, kom op te Kloese! Kökcu zie ik toch ook dit jaar niet gebeuren, dus zoeken we nog 2 linksbacks (of is Rasmussen naast linker centrale ook de stand-in voor de vaste linksback die we nog zoeken?) en liefst nog een breekijzer voor in de spits.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer